Тен Хаг: Критиките не ме тормозят


И. Ангелов

Тен Хаг: Критиките не ме тормозят

Ерик тен Хаг заяви, че "не може да се тормози“ от критиките преди сблъсъка на Манчестър Юнайтед от ФА Къп срещу Ковънтри Сити. 54-годишният Тен Хаг очерта как трябва да остане фокусиран върху поставената задача преди полуфинала на Юнайтед за ФА Къп срещу Ковънтри в неделя следобед. Босът на Юнайтед е наясно с натиска да осигури трофеи на "Олд Трафорд" и да увеличи "икономическата стойност", но повтори, че не може да се фокусира върху коментари извън съблекалнята преди мача.

"Не влагам енергия в това, независимо дали съм оценен справедливо или не“, каза Тен Хаг. "Знам какво правим тук, защо съм тук, за да донеса трофеи, за да създам и икономическа стойност, така че работим върху тях и в един процес има неуспехи. Гледам на това и мога да го видя реалистично, така че виждам нюанса, някои коментари пропускат това. Но не мога да се притеснявам за това, не мога да изпадам в емоции."

Купата на ФА бележи последната възможност за "Червените дяволи" да си осигурят злато през кампанията, след като вече отпаднаха от надпреварата за Карабао Къп, Шампионската лига и Висшата лига. Ако Юнайтед успее да победи Ковънтри от Чемпиъншип, те ще се изправят срещу Манчестър Сити на финала.

След сблъсъка на "Уембли" този уикенд, Юнайтед ще играе с Шефилд Юнайтед в сряда вечерта. 

  Сподели
114