Нкунку се върна на тренировки


И. Ангелов

Нкунку се върна на тренировки

Босът на Челси Маурисио Почетино даде положителна информация относно Кристофър Нкунку преди сблъсъка за ФА Къп срещу Манчестър Сити. Първият сезон на Нкунку на "Стамфорд Бридж" не върви според плана на Почетино, тъй като французинът пропусна почти цялата кампания поради различни контузии. Застрашеният от уволнение аржентински мениджър на Челси сега разкри, че младежът се е завърнал към тренировките за сините и потенциално може да се върне преди края на сезона.

Говорейки пред медиите, босът на Челси каза: "Докторите го следят всеки ден и сега през последните няколко дни той има възможност да участва в някои части от тренировката.

"Сега трябва да видим реакцията на тялото му и след това как ще се развие. Надяваме се, че можем да го включим и той ще се включи възможно най-скоро или преди края на сезона.“

Нкунку се е появявал на терена за "сините" само девет пъти досега този сезон след грандиозния си трансфер от РБ Лайпциг на стойност 52 милиона паунда (66 милиона долара) през лятото като част от мащабна ревизия на "Стамфорд Бридж".

  Сподели
75