Грийнууд може да се върне в Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Грийнууд може да се върне в Ман Юнайтед

Завръщането на нападателя Мейсън Грийнууд в първия отбор на Манчестър Юнайтед е малко вероятно, но не може да бъде изключено.

22-годишният Грийнууд ще изиграе последния си мач за Хетафе следващия месец, след което "червените дяволи" ще трябва да вземат решение за своя мениджър.

През август миналата година Ричард Арнолд, тогавашен изпълнителен директор на Юнайтед, обяви, че Грийнууд няма да се върне да играе за родния си клуб, въпреки оттеглянето на обвиненията срещу Мейсън за изнасилване и побой над приятелката му.

Въпреки това ESPN твърди, че новият съсобственик на Юнайтед Сър Джим Ратклиф, който уволни Арнолд като едно от първите си решения, е отворен за всякакви опции по отношение на Грийнууд.

Юнайтед може или да продаде Грийнууд, да го изпрати отново под наем или да го върне в първия си отбор, за който Мейсън игра за последно срещу Уест Хем през януари 2022 г.

Атлетико Мадрид и Ювентус са сред клубовете, които се интересуват от  Грийнууд, като се очаква, че Юнайтед няма да надценява опозорения играч и ще се задоволи с £30 милиона.

  Сподели
212