Хау вярва, че ще успее да задържи играчите


Н. Гавазов

Хау вярва, че ще успее да задържи играчите

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау е уверен, че неговият клуб може да задържи най-добрите си играчи, ако докажат амбициите си.

Този сезон върви доста зле в сравнение с миналата година, когато Нюкасъл завърши в топ 4 на Висшата лига и се класира за Шампионска лига.

Има слухове в пресата, че Нюкасъл може да продаде Бруно Гимараеш, Жоелинтон и Александър Исак през лятото, но Хау се надява, че саудитските собственици на клуба ще докажат амбициите си и ще убедят най-добрите играчи да останат.

"Влизането в европейско състезание би помогнало, но не мисля, че това ще бъде определящият фактор. Това е в ръцете на играчите и в ръцете на клуба. Европа определено би помогнала.

Много ще зависи от нашите амбиции и от това накъде клубът върви в обозримо бъдеще. Не мисля, че един сезон непременно диктува това. По-скоро е общото усещане накъде върви клубът.

Ние като футболен клуб трябва да продължим да вървим напред. Вие определяте амбициите си не само чрез речи, но и чрез действия, така че трябва да им покажем, че нашият клуб върви напред", заяви Хау, цитиран от The Independent.

  Сподели
60