Постекоглу обясни защо е оглавил Тотнъм


Н. Гавазов

Постекоглу обясни защо е оглавил Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Анже Постекоглу заяви, че това, което го е привлякло най-много в Спърс, е дългосрочната серия без трофеи на клуба.

"Това е страхотен стадион и страхотни условия на тренировъчната база, така че вземете това предвид, но това не бе причината да дойда в Тотнъм.

Разбирам, че това е Висшата лига, печеля прилични пари, това е работа на високо ниво, инфраструктурата тук е страхотна.

Тотнъм не са печелили нищо от дълго време и затова дойдох. Това ме привлече най-много.

Виждам наистина голям клуб, който не е имал успех от доста време и това е голямо предизвикателство за мен.

Прогресът не е безкраен път. Прогресът има цел под формата на успех. Кога ще се случи? Надявах се да се случи тази година, но не се получи, така че планът е да постигнем успех през следващата година.

В същото време трябва да разберете, че този напредък е наистина хаотичен. Той е разочароващ и депресиращ и може да подкопае ентусиазма ви, защото прогресът не е линеен.

Трябва да се справяте с неуспехите по пътя си и знам, че предстоят още. Вече се справихме с няколко тази година, така че сега разбирате какъв вид напредък води до успех, за който говоря.

Ако този напредък не доведе до успех, следващия път ще задаваш въпроси на друг човек, не на мен.

Ето защо съм тук - да водя този футболен клуб към успех. Моята цел бе успех тази година, сега се стремя към следващата. Колкото по-скоро се случи това, толкова по-добре за мен и за клуба", заяви Постекоглу.

  Сподели
106