Марко Силва призна, че се е опитал да привлече Броя


Н. Гавазов

Марко Силва призна, че се е опитал да привлече Броя

Мениджърът на Фулъм Марко Силва призна, че се е опитал да подпише с нападателя на Челси Армандо Броя миналото лято.

В последния ден от зимния трансферен прозорец Фулъм взе Броя под наем от Челси, но оттогава Армандо се появи само четири пъти като резерва и не отбеляза нито един гол.

Силва признава, че все още високо цени Броя и е искал да покани Армандо миналото лято да замести Александър Митрович, който замина за Саудитска Арабия. 22-годишният албанец играе толкова малко само защото неговият съперник на позицията Родриго Мунис е в отлична форма.

"Трудно е за него и за мен. Аз съм основната причина, поради която той се озова в този футболен клуб. Работих усилено, за да го докарам тук. Трябва да призная, че се опитах да го привлека миналото лято, когато продадохме Митрович. Много го ценя като играч. Той има способността да играе на високо ниво.

Нямахме кадрови проблеми в последните мачове. Например Иса Диоп, който бе в титулярния състав много пъти този сезон, бе оставен извън състава в последните три мача. Никой не говори за това, защото той не е играч на Челси.

Армандо е по-твърд, предвид всичките му амбиции за играта. Когато вземеш играч под наем в последните дни на трансферния прозорец, очакваш играчът да дойде и да се докаже веднага. Но когато имаш нападател, който вкарва голове по начина, по който той (Муниц) вкарва голове, не можете да давате шансове на други“, заяви Силва пред Evening Standard.

  Сподели
94