Невил: Арсенал трябва да дойде в Манчестър и да победи Сити


Н. Гавазов

Невил: Арсенал трябва да дойде в Манчестър и да победи Сити

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед, а сега футболен експерт Гари Невил сподели какво мисли за предстоящия мач от 30-ия кръг на Висшата лига между Манчестър Сити и Арсенал. Припомняме, че срещата ще се проведе на 31 март, като началният съдийски сигнал ще прозвучи в 17:30 часа българско време.

"Причината, поради която смятам, че Арсенал трябва да дойде в Манчестър и да победи Сити е, че "артилеристите" ще трябва да отидат на други стадиони – "Олд Трафорд", "Тотнъм Стейдиъм". За да промениш наистина манталитета на отбора на Манчестър Сити, трябва сам да ги нараниш и да ги накараш да повярват, че си по-добър.

Бяхме свикнали да ставаме шампиони всяка година, така че когато Арсенал дойде на "Олд Трафорд" през 98 г., когато Овермарс вкара, или в началото на 2000-те, когато Вилтор отбеляза, това ни разтърси в основата ни и бяхме зашеметени.

Те трябва да си тръгнат като победители. Това не означава, че равенството не е достоен резултат на "Етихад", но Манчестър Сити не е склонен да прави грешки“, заяви Невил.

  Сподели
128