Почетино е доволен от домашната форма на Челси


Н. Гавазов

Почетино е доволен от домашната форма на Челси

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино заяви, че е доволен от домакинската форма на своя отбор този сезон.

През миналия сезон във Висшата лига Челси спечели само 25 точки от 19 домакински мача. Сега "сините" вече имат 21 точки, които натрупаха в 13 мача.

След победата с 3:2 над Нюкасъл в понеделник вечерта, Почетино изрази задоволството си от представянето на Челси на "Стамфорд Бридж", като същевременно се оплака от двата допуснати гола.

"Във футбола понякога се забавляваш, а понякога страдаш. Играхме срещу много добър отбор с невероятни играчи и бе наистина трудно. Спечелихме, но трябва да продължим напред. Най-важното нещо са трите точки.

Важно е атакуващите играчи да се чувстват уверени. Знаем, че можем да печелим мачове, като вкарваме голове, но сме малко разочаровани, че допуснахме голове след две грешки, което е недопустимо. Трябва да станем по-зрели, трябва да продължавай да опитваш.

Не мога да помогна на разочарованието от миналия сезон, миналия сезон отборът не побеждаваше тук (на "Стамфорд Бридж") и бе кошмар. Сега печелим и сме надеждни.

Създаваме нещо различно и трябва да го приемем. Феновете бяха добри, трябва да продължим да се движим и да сме силни", заяви Почетино.

  Сподели
104