Нюкасъл надви Нотингам на гости (видео)


И. Ангелов

Нюкасъл надви Нотингам на гости (видео)

Нотингам Форест посрещна Нюкасъл Юнайтед в срещата от поредния двадесет и четвърти кръг на английската Висша лига. Днес на "Сити Граунд" гостите на три пъти трябваше да повеждат за победата с 3:2, която помогна те да се покачат до седмата позиция в класирането на английското първенство.

В 10-ата минута днес след дълго подаване в полето на Трипиър гол вкара Бруно Гимараеш за 1:0 с изключително воле и много трудно изпълнение. Форест изравни в 26-ата минута след няколко пропуска, като тук Гибс-Уайт изведе Еланга през средата и той стреля през краката на вратаря за 1:1.

В 43-ата минута отново след подаване в полето Свен Ботман свали за Фабиан Шар и той насочи за 2:1. Форест обаче отново изравни и то точно преди почивката в 6-ата добавена минута. Тук Домингез размени двойно за Хъдсън-Одой и той стреля от ъгъла на наказателното поле, топката се отклони от Майли и заблуди вратаря за 2:2.

Във втората част отново Бруно реши срещата в 66-ата минута с удар от дъгата далеч от вратаря за 3:2, но до края Форест не се отказа и създаде големи опасности за Дубравка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
136