Уокър потвърди, че е бил близо до трансфер в Байерн Мюнхен


Н. Гавазов

Уокър потвърди, че е бил близо до трансфер в Байерн Мюнхен

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър потвърди, че е бил близо до преминаване в Байерн Мюнхен миналото лято.

През последните седмици таблоидите се наслаждават на подробности от личния живот на Уокър, който се е забъркал в любовен триъгълник - или дори четириъгълник, според таблоидите.

Съпругата на футболиста Ани Килнър, с която имат три деца и която е бременна с четвъртото им, изгонила Уокър от къщата, когато научила, че любовницата на "гражданина" Лорън Гудман наскоро е родила второто си дете от Кайл.

Предусещайки предстоящия скандал, Уокър мислеше да замине за Мюнхен миналото лято, но в крайна сметка Кайл не посмя да изостави многобройното си потомство.

"Опитвах се да избягам. Исках ли да напусна Сити? Не, разбира се, че не исках. Ние сме най-добрият отбор в света в момента. Но това бе възможност да се дистанцирам от Англия и пресата, която ме чакаше.

Осъзнавах, че часовникът тиктака. Бях много близо до преминаване. Имахме разговори. Щях да отида в страхотен клуб, огромен клуб. Но в крайна сметка не можах.

Ако бях в Германия, когато се случи всичко това... Ани щеше да си отиде и аз щях да остана сам в Германия. Децата ми нямаше да са наоколо, нямаше да мога да ги видя. Има болка и емоция във връзката ни в момента, но мога да се прибера вкъщи, да заведа децата на училище и малкия ми човек на тренировка по футбол“, заяви Уокър.

  Сподели
132