Шефовете на Ман Юнайтед отказват да разговарят с други треньори


Н. Гавазов

Шефовете на Ман Юнайтед отказват да разговарят с други треньори

Шефовете на Манчестър Юнайтед продължават да вярват на Ерик Тен Хаг и отказват да преговарят с агенти, които им предлагат услугите на други мениджъри.

Юнайтед направи слаб старт на сезон 2023/24, като загуби половината от своите 18 мача във всички турнири. "Червените дяволи" са на последното място в групата си на Шампионска лига и също бяха изхвърлени от Купата на лигата.

Пресата отдавна спекулира за възможното уволнение на Тен Хаг, но ESPN може да потвърди, че ключовите шефове на клуба от "Олд Трафорд" продължават да вярват в бившия бос на Аякс.

Освен това шефовете на Юнайтед са разочаровани от настойчивостта на агентите, които ухажват клиентите си да заемат мястото на Тен Хаг. Наскоро клубът дори отмени предварително уговорена среща с представител на "известен треньор, който в момента е без работа" поради опасения относно естеството на разговора.

Ръководството на Юнайтед вижда някои признаци на подобрение в представянето и резултатите - през седмицата "дяволите" победиха Фулъм и Лутън без да допуснат гол, въпреки че двата мача бяха притиснати между поражението с 4:3 от Копенхаген в Шампионска лига.

  Сподели
220