Ричард Арнолд ще напусне Ман Юнайтед


Н. Гавазов

 Ричард Арнолд ще напусне Ман Юнайтед

Манчестър Юнайтед обяви на официалния си сайт, че Ричард Арнолд е подал оставка от поста изпълнителен директор на клуба след 16 години работа в структурата на "червените дяволи".

Отбелязва се, че това е решение на самия Ричард Арнолд. Патрик Стюарт ще служи като временен главен изпълнителен директор в допълнение към настоящата си позиция на главен съветник. Арнолд ще продължи да оказва временна подкрепа до края на декември.

"Бих искал да благодаря на Ричард за изключителната му служба за Манчестър Юнайтед през последните 16 години и да му пожелая всичко най-добро в бъдещите му начинания. Щастливи сме, че можем да черпим от дълбочината на знанията и опита на Патрик Стюарт, за да осигурим временна стабилност и приемственост, докато започваме търсенето на нов постоянен главен изпълнителен директор" заяви съсобственикът на клуба Джоел Глейзър.

"Беше невероятна чест да служа на този велик футболен клуб през последните 16 години. Въпреки възходите и паденията, отдадеността на нашите служители и фенове остава постоянна. Бих искал да благодаря на всички тях за тяхната отдаденост и ангажираност и да пожелая на всички, свързани с клуба, всичко най-добро за бъдещето“, заяви Ричард Арнолд.

  Сподели
213