Бащата на Рамсдейл разкритикува Микел Артета


Н. Гавазов

Бащата на Рамсдейл разкритикува Микел Артета

Бащата на вратаря Аарън Рамсдейл разкритикува мениджъра на Арсенал Микел Артета за начина, по който се е отнесъл към сина му.

Скоро след пристигането на Давид Рая от Брентфорд, 25-годишният Рамсдейл загуби мястото си в титулярния състав на Арсенал, въпреки че Артета обеща да използва ротация в последния етап.

Ник Рамсдейл не разбира защо Артета би причинил това на сина си, особено след като Аарън подписа нов договор с "артилеристите" през май.

"Давид Рая е страхотен вратар и вината не е негова. Той току-що влезе в отбора като вратар. Както каза Аарън, Давид Рая е хубаво момче и те работят усилено заедно. Аарън прави всичко възможно да му помогне да се установи в екипа.

Не знаем защо това се случи. Отново, Аарън работи толкова усилено, колкото може. Той прави най-доброто, на което е способен за отбора. Той не се предава и ще направи всичко необходимо Арсенал да се опита да спечели лигата.

Когато говорих с г-н Артета, преди да купи Аарън, той каза, че иска Аарън. Но сега той има Давид Рая.

Защо да подновявате договор на вратар или играч, ако два-три месеца по-късно привлечете друг на негово място?

Аарън ще бъде вратар за купата, а Давид Рая ще бъде номер едно, освен ако нещо не се случи - контузия или изгонване. Аарън ще трябва да се примири с това. Да се ​​справи с това, въпреки че дори не му бе казано за това. Никой“, заяви Рамсдейл.

  Сподели
236