Родри: Феновете харесват този футбол


Н. Гавазов

Родри: Феновете харесват този футбол

Полузащитникът на Манчестър Сити Родри коментира равенството с Челси (4:4) във Висшата лига.

"Чувстваме се изтощени. Невероятна игра, давам кредит на Челси. Мисля, че изиграха страхотен мач. Не мисля, че бяхме в най-добра форма що се отнася до индивидуалността.

Допуснахме някои грешки. Не сме свикнали да допускаме четири гола. От друга страна обаче никога не губехме лицето си и бяхме много близо до победата.

Вкарахме в края на мача, но футболът се промени. Сега компенсират осем минути - което означава, че ще играем още около 12 минути. Това далеч не е това, с което сме свикнали. Дори гол в 90-ата минута би означавал, че ще трябва да играем още 10 мин. Не мислим за това, но бяхме близо до победата.

Не мисля, че играхме добре. Отборът бе изтощен, правеше грешки с топката, не бяхме бдителни. Челси разполага с типа играчи, подходящи за тяхната преходна игра. Следователно в такива ситуации те бяха по-добри.

Разбирам, че феновете харесват този футбол. Това е страстен мач, вкарваш и след това допускаш - това е малко лудост, а не типът игра, който харесваме. Но не можете да го изберете. Това не е най-доброто ни представяне, но отборът ни е уверен, че никога няма да се предадем“, каза Родри, цитиран от BBC.

  Сподели
144