Клоп отново е недоволен от програмата


Н. Гавазов

 Клоп отново е недоволен от програмата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкритикува телевизионните компании, че са принудили неговия отбор да играе мача си срещу Манчестър Сити по обяд в събота, точно след края на международната пауза.

Пътуването до "Етихад" на 25 ноември ще отбележи третия пореден път, когато Ливърпул ще играе по обяд в събота, веднага след международната пауза.

Клоп е възмутен от това, като се има предвид изобилието от играчи, повикани в техните национални отбори и за двата тима, и смята, че хората, отговорни за разпространението на мачове по телевизионните ротативки, просто "не усещат футбола“.

"Момчетата реагираха сензационно добре (на поражението от Тулуза в Лига Европа). Сега всички те отново заминават и когато се върнат, ще направим една тренировка и след това ще играем срещу Сити.

Добре, след като спечелихме сега, никой не може да каже, че се оплаквам, но как можеш да поставиш такъв мач в 12:30 в събота? Честно казано, хората, които вземат тези решения, не се чувстват футболни. За тях , това е просто невъзможно. Ако това е ротативка, в която светът плаща най-много пари, за да гледа футбол, тогава никой не ми е казал за това.

Не знам дали това е вярно, но мисля, че можеше да има по-добър момент за мача между тези два отбора, които заедно имат около 30 играчи, повикани в националните отбори.

Между другото, всички южноамериканци се връщат с един и същи самолет. Ние ги взимаме от Уругвай, Бразилия, Аржентина, Колумбия и те идват тук със същия самолет. Това е чиста лудост", заяви Клоп.

  Сподели
530