Астън Вила в надпревара за играч на Реал Мадрид?


Н. Гавазов

Астън Вила в надпревара за играч на Реал Мадрид?

Едно от петте нови попълнения на Реал Мадрид през летния трансферен прозорец бе Брахим Диас. 24-годишният играч игра за Милан през последните три сезона, но се върна в испанската столица с надеждата да се утвърди като редовен играч.

До момента обаче се оказва, че това не е така. Брахим започна само един от 11-те мача на Реал Мадрид досега през сезона и това дойде в головата игра срещу Лас Палмас в края на миналия месец.

Със сигурност изглежда така, че Брахим е далеч надолу в класацията под ръководството на старши -треньора Карло Анчелоти, въпреки че за чест на италианеца е невероятно трудно да се откаже от Джуд Белингам точно сега. Все пак липсата на игрова практика на Брахим може да доведе до евентуално напускане през 2024 г., а Fichajes съобщава, че Астън Вила е един от отборите, които се интересуват от трансфера му.

Откакто Унай Емери пое поста мениджър през миналия сезон, Вила често се стремеше да използва испанския пазар и те биха могли да го направят отново, ако продължат да преследват Брахим.

На този етап далеч не е сигурно какви са плановете на Реал Мадрид с Брахим. Столичани може да решат да осребрят през следващото лято или той може да бъде запазен като важен играч в отбора занапред.

Към момента нищо не е сигурно.

  Сподели
171