Оли Уоткинс призна, че е спрял да посещава супермаркета


Н. Гавазов

Оли Уоткинс призна, че е спрял да посещава супермаркета

Нападателят на Астън Вила Оли Уоткинс призна, че е спрял да посещава супермаркета, защото хората са започнали да го разпознават.

След като вкара четири гола в последните си два мача за Вила, 27-годишният Уоткинс спечели повиквателна за националния отбор на Англия за двубоите през октомври.

Като голмайстор, който притежава английски паспорт и е в разцвета на силите си, Уоткинс смята, че не получава толкова много внимание, но Оли не се притеснява от това и иска да остави головете му да говорят.

"Може би оставам под радара. Не се говори достатъчно за мен по отношение на имиджа. Знам, че давам всичко от себе си на терена, откакто Унай Емери пристигна, но оставам под радара.

Не знам дали е защото играя за Вила. Просто хората харесват някои играчи повече. Не се притеснявам наистина за това.

Просто обичам да играя футбол. Много хора ми казаха, че трябва да развия имиджа си. Но аз съм просто доволен от това, което правя на терена и това е единственото нещо, което има значение за мен.

Колкото по-важен играч ставаш, толкова повече внимание получаваш. Да не кажа, че не го искам, но за мен е важно да си върша работата. Ако си върша работата и играя добре, имиджът ми естествено ще се подобри.

Спомням си, преди да напусна Брентфорд за Вила, бях свободен да отида до супермаркета. Опитах се да го направя тук и не можах. Прибрах се вкъщи и казах на жена ми, че никога повече няма да го направя и че тя ще трябва да пазарува сама.

Оттогава не съм ходил в супермаркета. Не ме притеснява много, но много хора искат да се снимат.

Разхождам се със слушалки и след няколко погледа към мен хората си казват "Това наистина ли е?“. Когато видя, че хората ме разпознават, обикновено се опитвам да избягвам контакт с тях. Не защото не искам да взаимодействам с тях... Просто когато един човек поиска снимка, се появяват втори и трети и пазаруването става трудно“, заяви Уоткинс.

  Сподели
265