Фулъм у дома е фаворит срещу Челси


И. Ангелов

Фулъм у дома е фаворит срещу Челси

Фулъм - Челси
Стадион: Крейвън Котидж
Дата: 12.01.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Фулъм се намира в прекрасна форма и ще счете времето за подходящо да срещне столичен враг в лицето на Челси. Домакините спечелиха всички 4 срещи след Световната купа и допуснаха само веднъж от Саутхемптън. Тук обаче ще липсва ключовият нападател Александър Митрович, който натрупа 5 жълти картона и е с наказание.

Челси е в много лоша форма и не успя да надвие Нотингам Форест последното гостуван във Висшата лига, което бе последвано от загуби от Ман Сити в лигата и купата. Освен всичко Греъм Потър не може да разчита на цял отбор от контузени играчи, което ограничава опциите му да намери промяна в резултатите.

Рийс Джеймс, Уесли Фофана, Нголо Канте, Армандо Броха, Рубен Лофтъс-Чийк, Бен Чилуел, Рахим Стърлинг, Едоард Менди, Кристиан Пулисич и Пиер-Емерик Обамеянг са с проблеми. Вратарят счупи пръст на тренировка и това ще гарантира на Кепа стартовото място.

При домакините освен Митрович с контузия е само Кебано, и Марко Силва има всякакви решения в състава си. Вероятно е той да използва и бившият играч на противника Вилиан.

Челси няма загуба в 21 поредни мача с Фулъм, като не допусна гол от този съперник в 6 от последните 8. С 3 поредни победи в лигата обаче в момента фаворит е домакинът.

Прогноза: Фулъм - Челси 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Греъм Потър)
 
Кепа
   
Кулибали
Силва
Азпиликуета
Кукурела
Ковачич
Жоржиньо
Закариа
Зиеч
Хаверц
Маунт
Винисиус
Вилиан
Перейра
Рийд
Палиня
Рийд
Робинсън
Тете
Рийм
Диоп
   
Лено
 
Фулъм (Марко Силва)

Обоснована прогноза: Фулъм - Челси 2:1

  Сподели
702