Блекпул ще се надява поне на точка от Уайт Харт Лейн


П. Пенков

Блекпул ще се надява поне на точка от Уайт Харт Лейн

Тотнъм - Блекпул
Стадион: "Уейт Харт Лейн", Лондон
Дата: 07.05.2011
Час: 19:30
Съдия: Лий Пробърт

В последна среща от съботния ден в английската Висша лига, Тотнъм Хотспър посреща Блекпул на стадион "Уайт Харт Лейн". Лондончани бяха изместени от петата позиция, която заемаха, като в момента са шести, с еднакъв точков актив с петия Ливърпул, но червените притежават по-добра голова разлика. Причината, поради която мърсисайдци успяха да настигнат шпорите се крие в резултатите, които регистира състава на Хари Реднап в последните няколко седмици. В последните две срещи, които изигра Тотнъм в края на месец април, регистра две поредни равенства - срещу Арсенал и Уест Бромич, които позволиха на Ливърпул да достигне петото място. Само преди седмица Тотнъм записа седмото си поражение през сезона, след като загуби с 2:1 от Челси на стадион "Стамфорд Бридж".

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап няма да може да разчита на доста от своите играчи, тъй като страдат от контузии. Добрата новина е, че Гарет  Бейл е готов да излезе като титуляр, докато Асу-Екото, Уилсън Паласиос, Джонатън Уудгейт, Ледли Кинг, Том Хъдълстоун и Алън Хютън са аут.

Съперникът на шпорите - Блекпул е застрашен от изпадене в края на сезона, тъй като в момента заема 17-та позиция с актив от 35 точки, толкова колкото притежава и Уигън, който се намира в зоната на изпадащите. В последните два кръга мандарините регистрираха равенства, като така прекъснаха серията си от три поредни загуби във Висшата лига. Първото от тези равенства беше регистрирано у дома срещу Нюкасъл, когато южняците си разделиха по точка със враките, след като двубоя завърши наравно 1:1. Седмица по-късно Блекпул и Стоук Сити не успяха да си отбележат попадение и завършиха при нулево равенство.

И двата отбора не се намират в най-добрата си форма, докато състава на Йън Холоуей се надява да си тръгне поне с точка от "Уайт Харт Лейн", като така да си осигури оставане в елита.

Прогноза: Тотнъм - Блекпул 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

09 април Тотнъм - Стоук Сити 3:2 (Висша лига)
13 април Тотнъм - Реал Мадрид 0:1 (Шампионска лига)
20 април Тотнъм - Арсенал 3:3 (Висша лига)
23 април Тотнъм - Уест Бромич 2:2 (Висша лига)
30 април Челси - Тотнъм 2:1 (Висша лига)

Блекпул:

03 април Фулъм - Блекпул 3:0 (Висша лига)
10 април Блекпул - Арсенал 1:3 (Висша лига)
16 април Блекпул - Уигън 1:3 (Висша лига)
23 април Блекпул - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
30 април Блекпул - Стоук Сити 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Блекпул

38 мача
21 победи за Тотнъм
8 равенства
9 победи за Блекпул
Голова Разлика: 75:47 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.30
Равен - 5.50
Блекпул - 10.00

Коефициенти от Offsidebet:
Тотнъм - 1.30
Равен - 5.30
Блекпул - 8.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
135