Астън Вила взе точка от Ман Сити (видео)


И. Ангелов

Астън Вила взе точка от Ман Сити (видео)

Астън Вила посрещна Манчестър Сити в срещата от шестия кръг на английската Висша лига. Днес на "Вила Парк" гостите поведоха и имаха множество възможности за нов гол, но допуснаха изравняване с една от малкото възможности за противника за крайно 1:1. Така Сити остава точка зад лидера Арсенал и с мач повече.

До почивката голове нямаше и положенията не бяха много. В 50-ата минута Де Брюйне от крилото центрира на далечната греда и включилия се Холанд завърши за 1:1 от воле. С 10 гола в първите 6 мача в лигата той изравни историческото постижение на Марк Куин от декември 1992-ра.

В 67-ата минута Холанд спечели пряк-свободен удар на дъгата и Де Брюйне стреля над стената и право в горната греда. В 74-ата минута Джейкъб Рамзи от ляво за Вила пусна топка за Бейли в полето и без подготовка той матира Едерсон за 1:1.

Последва и странна ситуация с отсъдена засада срещу Коутиньо, който след сигнала стреля във вратата на Едерсон, и повторенията показаха, че такава няма. До края Сити заигра агресивно пред вратата на противника, но след няколко пропуска до голове не се стигна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
646