Райс е раздразнен от спекулациите


Н. Гавазов

  Райс е раздразнен от спекулациите

Полузащитникът на Уест Хем Деклан Райс призна, че е раздразнен от спекулациите за бъдещето му.

Райс привлече вниманието на редица големи клубове от Висшата лига с брилянтното си представяне през миналия сезон, като пресата спекулира, че продажбата на Деклан може да донесе нетна печалба от 100 до 150 милиона паунда за Уест Хем.

23-годишният англичанин предпочита да запази фокуса си върху футбола, но в същото време не може да отрече, че непрекъснатият поток от лъжи му лази по нервите.

"Всеки знае какви са отношенията ми с играчите, с мениджъра тук. Никога не съм се оплаквал и всеки път, когато облека фланелката и изляза на терена, давам 100 процента, а по-нататък играта ще покаже.

Не мога да го контролирам. Просто излизам на терена и се опитвам да бъда най-добрият играч, който мога да бъда, и това е единственото нещо, върху което имам контрол.

Дразнещо е да имаш такива цифри, свързани с името ти. Нямаш абсолютно никакъв контрол върху това, но понякога виждаш и четеш неща, които не искаш да чуеш, защото не отговарят на истината.

Винаги съм казвал, че няма смисъл да обсъждаме каквото и да било, докато не се случи, защото аз съм играч на Уест Хем, имам договор с Уест Хем и винаги ще го спазвам.

Знам, че ще бъда капитан на Уест Хем този сезон и за мен това е чест", заяви Райс.

  Сподели
286