Ман Юнайтед завърши турнето с равен с Астън Вила


И. Ангелов

Ман Юнайтед завърши турнето с равен с Астън Вила

В последната среща от турнето в Австралия на Манчестър Юнайтед тимът срещна Астън Вила на стадион "Оптус" в Пърт. След поредица лоши дни по отношение на климата и след изигран мач на този терен вчера, състоянието на тревата почти не позволяваше на двата отбора да покажат каквото и да е, като често виждахме подхлъзвания и лоши подавания от двете страни. Все пак двата тима си размениха по полувреме с по два гола и завършиха при 2:2.

В 25-ата минута днес резултатът откри Санчо след добра атака на "червените дяволи", в края на която Шоу центрира на волето на крилото за 1:0 през краката на защитник. В 42-ата минута малко след като започна силен пороен дъжд Санчо отново бе изведен в полето, центрира за Рашфорд, който не направи добър контакт с топката, но тя се отклони от Кеш зад вратаря за 2:0.

След почивката Вила започна много по-силно и Джерард включи Леон Бейли в игра, а той организира редица атаки по десния фланг срещу слабо представящ се Линдельоф. В 49-ата минута Бейли навлезе диагонално през Шведа и стреля фалцово в далечния ъгъл за 2:1. До края и двата мениджъра смениха почти целите състави, а крайното 2:2 се получи с последното докосване на топката в 93-ата минута когато Сансон спечели корнер срещу Маласия, Бейли центрира на главата на Калъм Чембърс и той вкара за 2:2.

  Сподели
584