Черните котки ще се опитат да се противопоставят на Сити


П. Пенков

Черните котки ще се опитат да се противопоставят на Сити

Манчестър Сити - Съндърланд
Стадион: "Сити ъф Манчестър", Манчестър
Дата: 03.04.2011
Час: 18:00
Съдия: Хауърд Уеб

Отборите на Манчестър Сити и Съндърланд се изправят един срещу друг в последен двубой от 31-я кръг от английската Висша лига. Гражданите са четвърти във временното подреждане с актив от 53 точки, на 2 от втория Челси ина 6 от втория Арсенал. Съставът на Роберто Манчини желае да се възполсва от вчерашния ден от Висшата лига, когаот преките му съперници Челси и Арсенал записаха равенства съответно срещу Стоук Сити и Блекбърн Роувърс. Преди две седмици Манчестър Сити загуби от Челси, което отстрани тима от борбата за тилата през този сезон, тъй като разликата между Юнайтед е твърде голяма и непреодолима.

Бранителите Мика Ричардс и Жером Боатенг ще отсъства в срещата със Съндърланд. Ричардс получи разтежение по време на среща с младешкия национален отбор на Англия, докато Боатенг ще аут за около шест седмици, поради травма в коляното. Пабло Сабалета се завърна, след като беше в родината си Аржентина за да помогне на болния си баща.

Съперникът им Съндърланд е 11-ти във временното подреждане с 38 инкасирани точки до момента, като тима е регистирал общо 9 победи, 11 равенства и 10 загуби. В последните три кръга от Висшата лига, черните котки успяха да спечелят само една точка. Това се случи при гостуването им на Арсенал, завършило при нулево равенство, само седмица, след като тима загуби гостуването си на Евертън с 2:0. В последният кръг, който беше на 20 март, съставът на Стив Брус регистира загуба от Ливърпул с 2:0 пред собствена публика на "Стейдиъм ъф Лайт".

Мениджърът на Съндърланд Стив Брус ще бъде подпомогнат от завръщането на Фрейзър Кембъл и Майкъл Търнър. Първият се възстановяваше от контузия в коляното, получена в края на месец август, миналата година, докато централния бранител Търнър беше аут от среда на ноемрви. Фил Бардсли и Съли Мунтари се очаква да са на линия, докато Джон Менса е на разположение, след като червения картон, който получи срещу Ливърпул, беше анулиран. Кийрън Ричардсън е под съмнение, докато Дейвид Мейлър остава аут, поради контузия в коляното.

Сити спечелиха пет от последните си шест срещи пред домакинска публика, докато Съндърланд спечелиха само една от възможно 18 точки.

Прогноза: Манчестър Сити - Съндърланд 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Сити:

05 март Манчестър Сити - Уигън 1:0 (Висша лига)
10 март Динамо Киев - Манчестър Сити 2:0 (Лига Европа)
13 март Манчестър Сити - Рединг 1:0 (ФА Къп)
17 март Манчестър Сити - Динамо Киев 1:0 (Лига Европа)
20 март Челси - Манчестър Сити 2:0 (Висша лига)

Съндърланд:

05 февруари Стоук Сити - Съндърланд 3:2 (Висша лига)
12 февруари Съндърланд - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
26 февруари Евъртън - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
05 март Арсенал - Съндърланд 0:0 (Висша лига)
20 март Съндърланд - Ливърпул 0:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Манчестър Сити - Съндърланд

114 мача
55 победи за Манчестър Сити
19 равенства
40 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 200:169 за Манчестър Сити


Коефициенти от bet365:
Манчестър Сити - 1.50
Равен - 4.00
Съндърланд - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Сити - 1.50
Равен - 3.80
Съндърланд - 7.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
162