Уигън е готов да води борба за оставането си в елита


П. Пенков

Уигън е готов да води борба за оставането си в елита

Уигън - Тотнъм
Стадион: "DW Стейдиъм", Уигън
Дата: 02.04.2011
Час: 17:00
Съдия: Андре Маринър

Уигън Атлетик приема Тотнъм на "DW Стейдиъм", в двубой от 31-я кръг от английската Висша лига. Домакините са последни във временното подреждане с актив от 30 точки, като до момента са регистирали общо 6 победи, 12 равенства и 12 загуби. След пораженията срещу Манчестър Юнайтед с 4:0 и срещу Манчестър Сити с 1:0, съставът на Роберто Мартинес вдъхна отново надежда на почитателите си, като победи у дома Бирмингам с 2:1.

Латикс няма проблеми с новокнтузени играчи, въпреки че 12 от тях играха за националните си отбори през тази седмица, но никой от тях не получи контузия. Антолин Алкараз, Мейнър Фигароа и Хендри Томас бяха последните, които се завърнаха от родините си и затова имаха по-малко време да се възстановят.

Съперникът им Тотнъм е пети в подреждането на четири точки от четвъртия Манчестър Сити и с мач по-малко от гражданите. Целта на шпорите през тази кампания е да повторят успеха си от миналия сезон, когато тима завърши на четвъртата позиция във крайното класиране и спечели правото да играе в Шампионската лига. Лондончани продължиха участието си на четвъртфиналите в турнира, след като отстраниха Милан, след 1:0 на "Сан Сиро". Последните два резултата, които записа тима на Хари Реднап във Висшата лига, бяха равенства срещу Уулвърхемптън и Уест Хем.

Гарет Бейл и Уилям Галас са под сериозно съмнение за предстоящия двубой с Реал Мадрид. Галас получи контузия в коляното, докато Бейл все още старада от разтежение. Ледли Кинг, Йонес Кабул, Джонатън Уудгейт също са аут, оставяйки Майкъл Доусън и Себастиен Басонг в халфовата линия на шпорите. Том Хъдълстоун може да изиграе първия си мач след близо 5-месечно отсъствие.

Уигън ще се борят за оставането си в елита, докато съперника им Тотнъм няма победа в последните си три срещи от Висшата лига.

Прогноза: Уигън - Тотнъм 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уигън:

12 февруари Ливърпул - Уигън 1:1 (Висша лига)
16 февруари Уигън - Болтън 0:1 (ФА Къп)
26 февруари Уигън - Манчестър Юнайтед 0:4 (Висша лига)
05 март Манчестър Сити - Уигън 1:0 (Висша лига)
19 март Уигън - Бирмингам 2:1 (Висша лига)

Тотнъм:

15 февруари Милан - Тотнъм 0:1 (Шампионска лига)
22 февруари Блекпул - Тотнъм 3:1 (Висша лига)
06 март Уулвърхемптън - Тотнъм 3:3 (Висша лига)
09 март Тотнъм - Милан 0:0 (Шампионска лига)
19 март Тотнъм - Уест Хем 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уигън - Тотнъм

12 мача
2 победи за Уигън
4 равенства
6 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 30:12 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Уигън - 3.25
Равен - 3.20
Тотнъм - 2.30

Коефициенти от Offsidebet:
Уигън - 3.10
Равен - 3.15
Тотнъм - 2.30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
126