Тотнъм трябва да се реваншира за срамната загуба


П. Пенков

Тотнъм трябва да се реваншира за срамната загуба

Уулвърхемптън - Тотнъм
Стадион: "Молиню", Уулвърхемптън
Дата: 06.03.2011
Час: 18:00
Съдия: Марк Холси

Уулвърхемптън приема Тотнъм на стадион "Молиню" в среща от неделния ден от 29-я кръг от английската Висша лига. Домакините са предпоследни във временното класиране, притежавайки актив от 28 точки, като им са нужни само 3 за да излязат от опасната зона. Тимът на Мик Макарти успя да запише загуба, равенства и победа в последните три кръга от Висшата лига. След като загуби с 2:0 при визитата си на Арсенал, вълците измъкнаха точка и си тръгнаха с нея след 1:1 срещу Уест Бромич на "Дъ Хоуторнс". В последният изминал кръг Уулвърхемптън постигна впечатляващата победа с 4:0 при домакинството си на Блекпул, като трите точки върнаха надеждата в сърцата на феновете, че Уулвс може да запази мястото си в елита и през следващия сезон.

Дейв Едуардс и Дейв Джоунс са контузени от Уулвс и вероятно ще пропуснат срещата с Тотнъм. Стивън Моуколо нарани коляното си по време на петъчната тренировка, като е под съмнение. Роналд Зубар също страда от подобен род конутзия, докато Стивън Хънт не се възстановил от болките си в прасеца. Майкъл Кейтли изигра 45 минути за резервния тим през седмицата, но все още не е напълно готов да се върне в игра, а Джейми О'Хара не може да играе за предишния си клуб.

Съперникът им Тотнъм има за цел да пробие в четворката, както стори това в края на миналия сезон. В момента шпорите за пети в подреждането, само на точка от четвъртия Челси и на 6 от третия Манчестър Сити. Преди седмица съставът на Хари Реднап претърпя поражение в отложена среща от английската Висша лига. Лондончани не успяха да се противопоставят на Блекпул и загубиха с 3:1 на "Блуумфийлд Роуд". След предстоящата среща с Блекпул в неделя, Тотнъм ще трябва да се изправи срещу Милан в мач от осминафиналната фаза на Шампионската лига. Първата среща завърши с минимална победа на шпорите с 1:0 при визитата им на "Сан Сиро", но нищо все още не е приключило, тъй като Милан изпитва особена нужна от нова европейска титла.

Дуото на Тотнъм Гарет Бейл и Рафаел ван дер Ваарт няма да бъде на разположение за неделната срещата, тъй като двамата се възстановяват съответно от трамма в гърба и болки в прасеца, но най-вероятно ще бъдат на линия за двубоя с Милан от Шампионската лига. Ледли Кинг се завърна към тренировки след прекарана трамва в слабините, но вероятно ще пропусне двубоя с вълците. Ведран Чорлука, Джонатън Уудгейт, Йонес Кабул и Том Хъдълстоун остават аут, поради контузии. Джермейн Дефо получи лек удар в глезена по време на тренировачни лагер на тима в Дубай, но заяви, че се чувства готов за срещата с Уулвърхемптън.

Прогноза: Уулвърхемптън - Тотнъм 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уулвърхемптън:

02 февруари Болтън - Уулвърхемптън 1:0 (Висша лига)
05 февруари Уулвърхемптън - Манчестър Юнайтед 2:1 (Висша лига)
12 февруари Арсенал - Уулвърхемптън 2:0 (Висша лига)
20 февруари Уест Бромич - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)
26 февруари Уулвърхемптън - Блекпул 4:0 (Висша лига)

Тотнъм:

02 февруари Блекбърн - Тотнъм 0:1 (Висша лига)
05 февруари Тотнъм - Болтън 2:1 (Висша лига)
12 февруари Съндърланд - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
15 февруари Милан - Тотнъм 0:1 (Шампионска лига)
22 февруари Блекпул - Тотнъм 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уулвърхемптън - Тотнъм

69 мача
21 победи за Уулвърхемптън
14 равенства
34 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 135:107 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Уулвърхемптън - 3.00
Равен - 3.30
Тотнъм - 2.37

Коефициенти от Offsidebet:
Уулвърхемптън - 2.90
Равен - 3.20
Тотнъм - 2.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
133