Тотнъм ще се справи с Уулвс


И. Ангелов

Тотнъм ще се справи с Уулвс

Уувърхемптън Уондърърс - Тотнъм
Стадион: Молиню
Дата: 22.08.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Уулвс стартира кампанията си с минимална загуба 1:0 от Лестър Сити, но Бруно Лаге за първи път ще изведе тима пред своята публика, с надеждата да завърши този мач с първите си точки. У дома статистиката срещу Тотнъм не е блестяща, като в последните 5 на "Молиню" "вълците" нямат победа, като загубиха 3 пъти.

Нуно Санто току напусна Уулвс в посока Тотнъм и сега прави завръщането си. На старта на сезона "шпорите" победиха шампиона Манчестър Сити с 1:0 и целта ще е две победи в два кръга, макар през седмицата тимът да загуби от Пакош де Ферейра в Европа без звездите си.

Откъм състави, домакините са с доста проблеми. Цели седем човека са аут с травми - Джони, Уили Боли, Педро Нето, Даниел Поденс, Оуен Отасови, Йерсон Москера, Юго Буено. Добра новина може би е новата роля на Траоре, който опита най-много удари в първия кръг от първенството.

При Тотнъм може да видим непроменена постройка от тази срещу Ман Сити, като Кейн и Родон са под въпрос заедно с Ндомбеле.

Уулвс има 4 поредни загуби в лигата. Тотнъм допусна поне по 2 гола в последните си 4 мача на гости в лигата, но не загуби на този терен в последните пет гостувания. С проблемите на домакините се очаква Нуно Санто да съкруши бившия си отбор, който и познава отлично.

Прогноза: Уулвърхемптън Уондърърс - Тотнъм 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Тотнъм (Нуно Санто)
 
Лорис
   
Санчез
Дайър
Танганга
Регилон
Хьойберг
Скип
Али
Лукас
Сон
Бергвайн
Траоре
Хименес
Тринкао
Марсал
Мутиньо
Невеш
Хоевер
Саис
Коади
Килман
   
Са
 
Уулвс (Бруно Лаге)

Обоснована прогноза: Уулвс - Тотнъм 0:1

  Сподели
385