Тотнъм ще се реваншира за загубата на Рийбок


П. Пенков

Тотнъм ще се реваншира за загубата на Рийбок

Тотнъм - Съндърланд
Стадион: "Уейт Харт Лейн", Лондон
Дата: 09.11.2010
Час: 22:00
Съдия: Хауърд Уеб

В друг двубой от междинния 12-ти кръг в английската Висша лига, Тотнъм приема на "Уайт Харт Лейн" осмия във временното класиране - Съндърланд. Шпорите се отдалечиха на седмата позиция в подреждането, след като през уикенд загуба три точки при гостуването си на Болтън. Те загубаха с резулат 4:2, като почетното попадения за домакините беше дело на българския национал - Мартин Петров.

Холандската звезда в полузащитата на Тотнъм Рафаел Ван Дер Ваарт остава под въпрос за мача с черните котки поради разтежение получи по време на двубоя с Тротърс. Защитникът Уилям Галас също получи травма по време на срещата, като състоянието му ще бъде обсъдено преди началото на срещата. Арън Ленън и Роби Кийн се борят съответно с разтежение и контузия в глезена, докато капитана Ледли Кинг остава аут поради болки с слабините. Джермейн Дефо, Майкъл Доусън, Джейми О'Хара и Джонатън Уудгейт са дългосрочно отсъстващи от съства на Хари Реднап.

Съндърланд се намират точна на позиция зад шпорите, като имат еднакъв точков актив с тях. През уикенд съставъв на Стив Брус успя да пожъне успех при домакинството си на Стоук Сити, побеждавайки с 2:0 грънчарите на собствения си "Стейдиъм ъф Лайт".

Лошата новина за тима беше, че след края на срещата стана ясно положението на нападателя Дарън Бент. Той може да отсъства от терените в продължение на няколко седмици поради разтежение. Освен това английския национал е получил друга травма по време на тренировката в петък и със сигурност ще пропусне мача с Тотнъм. Централният защитник - Джон Менса е под съмнение, след като получи травма в рамото си през уикенда. Тайтъс Брамбъл е на разположение на мениджъра Стив Брус, след като изтърпя наложеното му наказание от 1 среща.

Очаквам Тотъм да победи в тази среща и така да се реваншира за изгубените точки на "Рийбок Стейдиъм", които могат да се окажат твърде важно в края на сезона.

Прогноза: Тотнъм - Съндърланд 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

20 октомври Интер - Тотнъм 4:3 (Шампионска лига)
23 октомври Тотнъм - Евъртън 1:1 (Висша лига)
30 октомври Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:0 (Висша лига)
02 ноември Тотнъм - Интер 3:1 (Шампионска лига)
06 ноември Болтън - Тотнъм 4:2 (Висша лига)

Съндърланд:

02 октомври Съндърланд - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)
18 октомври Блекбърн - Съндърланд 0:0 (Висша лига)
23 октомври Съндърланд - Астън Вила 1:0 (Висша лига)
31 октомври Нюкасъл - Съндърланд 5:1 (Висша лига)
06 ноември Съндърланд - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Съндърланд

92 мача
33 победи за Тотнъм
25 равенства
34 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 126:122 за Съндърланд


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.57
Равен - 3.75
Съндърланд - 6.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
276