Тотнъм ще постигне мининмален успех на Рийбок Стейдиъм


П. Пенков

Тотнъм ще постигне мининмален успех на Рийбок Стейдиъм

Болтън - Тотнъм
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 06.11.2010
Час: 14:45
Съдия: Крис Фой



Болтън и Тотнъм се изправят един срещу друг, откривайки 11-я кръг в английската Висша лига.
Съставът на Оуен Койл заема 11-та позиция във временното класиране с актив от 12 точки, като разликата между Болтън и 6-я - Уест Бромич, е само 3 точки. В последните 3 кръга Тротърс успяха да спечелят общо четири точки. Три от тези четири бяха спечелени при домакинството им на Стоук, когато те спечелиха с минималното 2:1, а седмица по-късно измъкнаха точка при гостуването им на Уигън. В последния изминал кръг Болтън претърпя първото си поражение от 6 срещи насам, като загуби с 1:0 от гостуващия Ливърпул, който започна да набира скорост след кризата, в която беше изпаднал.

Българският национал Мартин Петров вероятно ще се завърне в игра за този двубой. Крилото на Болтън пропусна загубата на "Анфийлд" поради леко разтежение получено по време на тренировка преди срещата. Джоуи О'Брайън, Рикардо Гарднър, Лойд Самуел и Шон Дейвис все още са аут поради контузии.

Противниците им Тотнъм се намират на 5-та позиция след десетия кръг с актив от 15 точки, като до момента имат регистирани общо 4 победи, 3 равенства и 3 загуби. В последните два кръга от първенствното шпорите успяха да спечелят само една точка. Тя бе спечелена при домакинството им на Евертън, което завърши при равенство 1:1. Седмица по-късно Тотнъм загуби гостуването си на Манчестър Юнйатед, а в средата на идната седмица лондончани си върнаха на Интер пред собствена публика. Те победиха носителя на Шампионската лига с 3:1, като в предишната среща, която се игра в Италия, шпорите загубиха с 4:3.

Лошата новина за състава на Хари Реднап е, че холандеца Рафаел ван дер Ваарт ще трябва да пропусне гостуването на Болтън поради разтежение, получено по време на двубоя от Шампионската лига с Интер. Арън Ленън е под съмнение също с разтежение, докато Гомес се връща след изтърпяно наказание. Капитанът Ледли Кинг и Ведран Чорлука са все още аут с контузии в слабините. Джермейн Дефо, Майкъл Доусън, Джейми О'Хара и Джоната Уудгейт са дългосрочно отсъстващи.

Според мен Тотнъм ще успеят да постигнат минимална победа на "Рийбок Стейдиъм" и така да продължат атаката си на челните позиции в класирането.

Прогноза: Болтън - Тотнъм 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:

26 септември Болтън - Манчестър Юнайтед 2:2 (Висша лига)
02 октомври Уест Бромич - Болтън 1:1 (Висша лига)
16 октомври Болтън - Стоук Сити 2:1 (Висша лига)
23 октомври Уигън - Болтън 1:1 (Висша лига)
31 октомври Болтън - Ливърпул 0:1 (Висша лига)

Тотнъм:

16 октомври Фулъм - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
20 октомври Интер - Тотнъм 4:3 (Шампионска лига)
23 октомври Тотнъм - Евъртън 1:1 (Висша лига)
30 октомври Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:0 (Висша лига)
02 ноември Тотнъм - Интер 3:1 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Болтън - Тотнъм

83 мача
32 победи за Болтън
15 равенства
36 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 134:116 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Болтън - 3.00
Равен - 3.30
Тотнъм - 2.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
233