Джан: Искам титли, а не да напускам Ливърпул


И. Ангелов

Джан: Искам титли, а не да напускам Ливърпул

Германският полузащитник на Ливърпул Емре Джан сподели вижданията си относно шансовете му за напускане и настоящата кампания. Целта на Ювентус и някои други големи отбори в Англия отрече да има желание да се раздели с мърсисайдци през зимния трансферен прозорец. 

"На първо място, има много мачове още с Ливърпул над които да се концентрирам. Аз се надявам да остана здрав и да отида на Световното първенство през лятото. Ние играем добре и опитваме да спечелим колкото може повече срещи. Дано това ни доведе далеч и във ФА Къп освен Висшата лига и Шампионска лига.

"Ние искаме да спечелим трофей. Изпълнение сме с увереност, че можем да спечелим злато с този състав и ще дадем всичко. За мен е чест да изиграя толкова мачове за само 3 и половина години в Ливърпул. Да достигна до 150 срещи е нещо, с което се гордея. Не много хора могат да кажат, че са постигали това в отбор като Ливърпул на 23 години. Това не можеш да го постигнеш ако не си добър играч.

"Благодарен съм на треньорите, мениджъра и екипа за ролята, която играят и помощта, която ми оказват защото без тях това нямаше да е възможно. Аз съм най-големия си критик и въпреки че съм доволен от развитието си в последните сезони, аз зная, че мога да се подобря още."

  Сподели
113