Ще вземе ли Тотнъм нов скалп на гигант?


.

Ще вземе ли Тотнъм нов скалп на гигант?

Манчестър ЮнайтедТотнъм
Събота 14:45
Олд Трафорд, Манчестър
Съдия: Андре Маринър

Тотнъм гостува на Манчестър Юнайтед, след като в предишните два кръга записа победи над лондонските си съперници Арсенал и Челси. Именно успехът на “шпорите” над “сините” направи този двубой ключов за Юнайтед, тъй като върна надеждата за титлата на Сър Алекс и компания. Дали обаче момчетата на Хари Реднап не готвят нова изненада в лютата си битка с Манчестър Сити за място в Шампионската лига.

Всъщност шампионите направиха на своя гост не по-малка услуга в миналия кръг, побеждавайки Манчестър Сити с гол на Пол Скоулс в 93-ата минута. Сега Юнайтед изостава само на точка от Челси, но има и по-тежка програма в оставащите три кръга, тъй като освен с Тотнъм трябва да играе като гост на Съндърланд. Челси има гостуване на Ливърпул, но “червените” едва ли ще дадат отпор, след като ФА реши да не допуска Портсмут до лига Европа, което означава, че и заелият 7-ата позиция в шампионата ще играе в турнира.  

Със страхотните си победи над Арсенал и Челси Тотнъм доказа, че заслужава място в Шампионската лига. За феновете на тима е страхотно преживяване да знаят, че големият съперник Арсенал загуби шансовете си за титлата именно на “Уайт Харт Лейн”. Тотнъм има две точки преднина пред Манчестър Сити и три пред Астън Вила, а може да е надява “гражданите” да загубят гостуването си на “Емирейтс”. След гостуването си на “Олд Трафорд” Тотнъм има да играе с Болтън, Манчестър Сити и Бърнли. Очевидно важният мач е в предпоследния кръг срещу “гражданите”. Той обаче е на “Ийстлендс”.

Уесли Браун и Рио Фърдинанд вероятно ще са възстановени за мача. Твърдо аут са Майкъл Оуен и Андерсон. Възможно е в групата да попадне Оуен Харгрийвс.

Аарън Ленън, който пропусна 4 мача поради контузия ще се завърне поне на пейката за Тотнъм. Под въпрос е Джърмейн Джинас. Със сигурност аут са Нико Кранчар, Клаудио Кудичини, Дани Роуз и Джонатан Уудгейт.

И двата тима излизат с пределна мотивация за успех, но “Олд Трафорд” е един от най-тежките стадиони за Тотнъм. През този сезон обаче момчетата на Хари Реднап показват страхотен футбол и може бие време да вземат нещо от “Театъра на мечтите”.  

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

17 Април Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед  0 - 1 (Висша Лига)
11 Април Блекбърн - Манчестър Юнайтед 0 - 0 (Висша Лига)
7 Април Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен 3 - 2 (ШЛ) 
3 Април Манчестър Юнайтед - Челси 1 - 2 (Висша Лига) 
30 Март Байерн Мюнхен - Манчестър Юнайтед 2 - 1 (ШЛ)

Тотнъм:

17 Април Тотнъм - Челси  2 - 1 (Висша Лига) 
14 Април Тотнъм - Арсенал 2 - 1 (Висша Лига)
11 Април Тотнъм - Портсмут 0 - 0 (ФА Къп)
3 Април Съндърланд - Тотнъм 3 - 1 (Висша Лига)
27 Март Тотнъм - Портсмут 2 - 0 (Висша Лига)


Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Тотнъм

141 мача
74победа за Юнайтед
35 равенства
32 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 257:131 за Юнайтед

Последен мач:

1 Декември Тотнъм – Манчестър Юнайтед 0:2 (Висша Лига)

Коефициенти от bet365:
Манчестър Ю - 1.50
Равен - 4.20  
Тотнъм - 7.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
173