Мабът: Али да се радва на интереса от Барса и Реал


И. Ангелов

Мабът: Али да се радва на интереса от Барса и Реал

Бившият капитан на Тотнъм Гари Мабът заговори, че Деле Али трябва да прегърне спекулациите, които го обвързват с трансфери към големите отбори в Европа. Реал Мадрид и Барселона изглежда са проявили интерес към играча, който още преди 20-годишна възраст се наложи като един от класните играчи във Висшата лига.

"Не, това не трябва да му влияе, слуховете за други отбори, които те желаят. Аз бих говорил за себе си, защото когато говорят за теб или мениджъра, значи правите нещо правилно. Аз го намирам за комплимент и ако за играчите ни се говори за връзки с Барселона и Реал Мадрид, значи сме търсени.

"Това доказва, че се върви в правилната посока. От гледна точка на Деле Али, който е на 20, той вероятно е един от най-добрите млади играчи, които излизат от школата. Той е още млад, учи се. Трябва да разбере това, че той има потенциала да обръща мачове, но ще попада под атаките на другите отбори. 

"Ще го бутат, ритат и фаулират, и той просто трябва да стане, да се усмихне и да продължи, защото за жалост реакцията му на "Уембли" миналата седмица не беше приемлива. Той се извини веднага след срещата на играчите, но предпочиташ да не се налагаше да се извинява. Дано това му послужи като опит. 

"Миналия сезон срещу Уест Бром също навлезе в конфликт, а сега и миналата седмица. В главата му вероятно той знае, че е мишена, и трябва да приема това като комплимент. Трябва да знае, че като го атакуват, значи причинява неприятности на съперника."

  Сподели
91